De praktijk

interieur, praktijk, podotherapie, prinsenstraat

Praktijk voor podotherapie judith giesen

Locatie

Praktijk voor Podotherapie Judith Giesen is gevestigd aan de Prinsenstraat 10 in Dieren. In het karakteristieke, oude dorpscentrum, nabij het horecapleintje en de IJssel.

 

Met de auto is de praktijk goed bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid tegenover de basisschool, of iets verder weg bij de P&R van het NS-treinstation. Komt u met het Openbaar Vervoer? Het NS-treinstation en de bushaltes liggen op korte loopafstand.

 

De praktijk beschikt over een ingang welke ook voor mindervaliden toegankelijk is

"De praktijk is goed bereikbaar. Gratis parkeergelegenheid in de straat en het NS-treinstation en bushaltes op korte loopafstand."

de (diabetes)podotherapeut

Behandelaar

U wordt behandeld door mij, Judith Giesen, BSc. Ik ben in 1994 als allround podotherapeut afgestudeerd aan de opleiding Podotherapie op Fontys Hogeschool in Eindhoven. Na een jaar in loondienst, ben ik in 1995 mijn eigen praktijk voor podotherapie gestart.

 

In de beginjaren groeide de praktijk erg hard en kwamen er drie werknemers in dienst. Sinds 2006 heb ik de keuze gemaakt om mijn praktijk solo voort te zetten. Dit strookt beter bij mijn visie om de beste zorg te verlenen voor iedere patiënt en staan voor de waarden die ik belangrijk vind binnen mijn praktijkvoering. In 2021 heb ik de post-HBO opleiding Diabetespodotherapeut voltooid. Hiermee heb ik mij volledig gespecialiseerd in de preventieve voetzorg bij mensen met chronische aandoeningen.

 

Overigens werk ik niet altijd helemaal alleen… Regelmatig komen 3e- en 4e-jaars stagiaires van de opleiding Podotherapie van Saxion Enschede of Fontys Eindhoven de praktijk versterken. Dit én door het zeer regelmatig bijwonen van innovatiedagen, congressen en cursussen blijft mijn kennis van het vak Podotherapie up-to-date.

judith, giesen, praktijk, podotherapie, prinsenstraat
afspraak, podotherapeut, praktijk, privacy

uw voeten in goede handen

Openingstijden

Ik ben ervan overtuigd dat goede voetzorg de juiste aandacht nodig heeft. Daarom neem ik de tijd voor mijn patiënten. Mede daarom werk ik met een afsprakenbureau. Zo word ik tijdens een behandeling niet gestoord en krijgt iedereen de juiste aandacht op elk moment. U belt ze via (0313) 45 05 94.

 

Behandeltijden praktijk

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Woensdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

 

Telefonisch bereikbaar

Alle werkdagen van 8.00 uur tot 17.30 uur.

"Het afspakenbureau is bereikbaar via (0313) 45 05 94."

prinsenstraat, dieren, ingang, praktijk, podotherapie
interieur, praktijk, prinsenstraat, podotherapeut
orthese, voet, podotherapie
druk, computer, podotherapie, voet, afdruk, zolen